kenmerken van de keukenwrap company

betrouwbaar, GESPECIALISEERD, kwaliteit, uitstekende service en fijn contact met de klant

Wij zijn specialisten op het gebied van keuken make-overs en wij gaan net een stap verder. Wij leveren een A tot Z service en dat betekent dat je helemaal niets zelf hoeft te doen. Onze monteurs zijn voorzien van alle gereedschappen om eventuele schades in de keuken vakkundig te verhelpen. Alle demontages in de keuken zoals frontjes, aanrecht verlichting, de kraan (ook Quookers) en de kookplaat, worden door onze eigen monteurs uitgevoerd. Ook het leveren en plaatsen van nieuwe grepen (incl. dichten van oude gaten) regelen wij zelf.

Bij De Keukenwrap Company is een professionele make-over binnen één dag gerealiseerd. Wij zijn volledig gericht op het wrappen van keukens en hebben zelfs voor de meest uitdagende keukens een oplossing!

Wij gaan voor

de hoogste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met A-merk interieur folies. Kwaliteit is voor ons veruit het belangrijkst. Is de klus nog niet klaar om 17:00 dan blijven we langer. Wij zullen pas de deur weer achter ons dicht doen als jij tevreden bent! 

de keukenwrap company

kenmerken

betrouwbaar

Een keuken make-over neemt voor ons een dag werk in beslag. Maar op deze dag blijf jij ook thuis. Je hebt vrij genomen van je werk en / of de planning aangepast naar onze aanwezigheid. Wij beseffen heel goed dat ook jouw tijd waardevol is. Daarom is bij ons een afspraak een afspraak. Geen last minute telefoontjes.

ervaren

Wij werken uitsluitend met vakmensen en door onze vele jaren ervaring in de branche komen we nog weinig uitdagingen tegen. Je bent bij ons in goede handen voor een kwalitatieve make-over van jouw keuken. 

service

Je gaat een grote verandering tegemoet. De keuken! Wij zullen er alles aan doen om de make-over in goede banen te leiden. Dit doen we door goede afspraken te maken, fijn contact met de klant te onderhouden, en te zorgen voor een goede nazorg. 

de keukenwrap company

WIJ WRAPPEN KEUKENS DOOR HEEL NEDERLAND

Copyright © 2020 De Keukenwrap Company
All Rights Reserved

Open: Maandag – Vrijdag
08:30 – 17:00

Telefoon:
085 – 5000 898
Email: info@dekeukenwrapcompany.nl

Adres:
De Keukenwrap Company
Industrieweg 38
1521 NE Wormerveer

× Whatsapp