Nieuwe Keuken Deurgreepjes

Barbara van Veenendaal
Barbara van Veenendaal
1 Oktober 2023
Een nieuwe keuken in 1 dag! En wat een resultaat. We hadden echt moeite om de juiste keuze te maken qua kleur, stijl, materiaal. Bij De Keukenwrap Company konden we meerdere keren terecht in hun showroom. Een absolute toegevoegde waarde. Blij met het advies, de combinatie die we hebben gemaakt en zeker met het eindresultaat. Bedankt allemaal 👍
Marco Borhem
Marco Borhem
1 Oktober 2023
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. In de aanloop hiernaar toe denkt Vilmar uitstekend met je mee op een klantgerichte manier. Dankzij superteam Lisa, Tessa, Erwin en Vilmar was de keuken in één dag gewrapt en voorzien van nieuwe grepen. Kortom, top service en kwaliteit. Wij raden De Keukenwrap Company dan ook van harte aan.
Tessa B
Tessa B
30 September 2023
Ik heb mijn keukenkastdeurtjes en achterwand laten wrappen door De Keukenwrap Company en het resultaat is supermooi net of ik een compleet nieuwe keuken heb, ik ben er heel blij mee! De folie zit er superstrak op en wat een fijn en professioneel bedrijf. Ze halen ook de deurtjes eraf en plaatsen ze na het wrappen weer netjes terug, top dat ik dat niet zelf hoefde te doen! Ik kan De Keukenwrap Company van harte aanbevelen aan iedereen die zijn keuken een metamorfose wil geven.
Jelle Damen
Jelle Damen
20 September 2023
Als je je keuken laat wrappen moet je hier zijn! Vanaf het eerste contact zowel op de mail als op de telefoon erg vriendelijk geholpen en ze denken super goed met je mee. Toen hebben ze binnen een paar uur een geweldig resultaat geleverd! Van een saaie keuken naar een gloednieuwe keuken! Ik ben er onwijs blij mee en raad het iedereen echt aan. Bedankt toppers!
Sari Koning
Sari Koning
13 September 2023
Heel erg blij met de service! Goede kwaliteit en personeel die weten wat ze doen. Een echte aanrader!
Paulina Silva
Paulina Silva
17 Augustus 2023
*Een absolute aanrader* Vooraf goed en duidelijk geinformeerd door Vilmar en een heldere prijsopgave. Snelle in planning van de werkzaamheden en perfect uitgevoerd. Vriendelijke en behulpzaam en hebben een nette en professionele manier van werken. Kortom: zoek je een bedrijf voor je keuken te wrappen, dan beveel ik je zeker De Keukenwrap Company aan!
Peter Leeuwis
Peter Leeuwis
15 Augustus 2023
Zeer tevreden over het opknappen van de keuken, boven verwachting uitgevoerd door de Keukenwrap Company Groetjes Peter
Fleur van Eeden
Fleur van Eeden
15 Augustus 2023
We chose Keukenwrap Company for their excellent reputation and because they carry the highest quality of wrap materials (they are a direct provider of the manufacturer). We are more than happy with the services provided by de Keukenwrapcompany. The customer service was excellent and we were aided in choosing the right colour for each service. At the installation, they were on time, efficient and polite. Most of all, we are left with a beautiful kitchen that looks the part! I highly recommend working with them and allowing them to help you choose the right material and colours.
Danique Spoolder
Danique Spoolder
29 Juli 2023
Van moment 1 tot het einde.. wat een top jongens zijn dit! De communicatie vooraf is heel professioneel en netjes, je krijgt mooie staaltjes thuisgestuurd waaruit je rustig mag kiezen, en zodra je keus is gemaakt wordt er een offerte gemaakt en een datum gepland. Vilmar denkt graag mee en geeft erg goed advies. We hebben door de Keuken Wrap Company onze keuken, afzuigkap en side table laten wrappen en wat is het mooi geworden! De jongens waren op tijd aanwezig, werken onwijs hard en zijn zo vriendelijk. Ze dachten mee over dingen waar tegenaan werd gelopen en waren heel erg flexibel. Mocht je zoekende zijn naar een goed bedrijf om je keuken (of andere meubels) te laten wrappen, dan is dit het juiste adres! Thanks toppers, we zijn er nog steeds zó blij mee en sturen alle geïnteresseerden die onze keuken zien en zelf ook willen, jullie kant op!😊

de keukenwrap company

WIJ WRAPPEN KEUKENS DOOR HEEL NEDERLAND

Copyright © 2020 De Keukenwrap Company
All Rights Reserved

Open: Maandag – Vrijdag
08:30 – 17:00

Telefoon:
085 – 5000 898
Email: info@dekeukenwrapcompany.nl

Kantoor:
De Keukenwrap Company
Industrieweg 38
1521 NE Wormerveer

× Whatsapp