kan alles wel gewrapt worden?

Ons motto is “a pro knows when to say no!”.  Wij kunnen tot het uiterste gaan met welke folie dan ook. Maar kan de folie dit allemaal wel aan? En kunnen wij dan wel de hoge kwaliteit waarborgen die wij zo graag willen hanteren? Niet altijd! 

 

OPLOSSING: nieuwe frontjes

In de gevallen waarin wij twijfelen aan het kunnen afleveren van de juiste kwaliteit, adviseren wij om de keukenfrontjes te laten vervangen voor nieuwe vlakke frontjes. Denk aan frontjes waarbij de grepen zijn ingefreesd. Of frontjes met een dubbele trapsgewijze structuur.

Professioneel vervaardigd

Op exact dezelfde maatvoering als de bestaande frontjes in jouw keuken, maar dan volledig vlak. Alle scharnieren worden één op één over gezet en je kunt kiezen voor een nieuw type greep of zelfs voor greeploos gaan. 

BINNEN 2 tot 3 dagen

Wij kunnen dit proces binnen 2 dagen realiseren bij een gemiddeld formaat keuken en binnen 3 dagen voor de grotere keukens. Op dag 1 komen wij de frontjes demonteren, deze worden dezelfde dag (of in 2 dagen voor de grotere keuken) nog nagemaakt, en op dag 2 of 3 komen wij de frontjes installeren inclusief het plaatsen van de keukenwrap op de nieuwe frontjes en alle vaste delen van de keuken. 

Snel en direct contact?

Stuur ons een berichtje via whatsapp met jouw vraag en eventueel de foto's van jouw keuken! Zo kunnen we makkelijk schakelen en heb je snel antwoord op al jouw vragen.

Liever contact via de mail?

Stel je jouw vragen liever via de mail dan kun je ons eenvoudig bereiken via de onderstaande knop. Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie terug.

de keukenwrap company

WIJ WRAPPEN KEUKENS DOOR HEEL NEDERLAND

Copyright © 2020 De Keukenwrap Company
All Rights Reserved

Open: Maandag – Vrijdag
08:30 – 17:00

Telefoon:
085 – 5000 898
Email: info@dekeukenwrapcompany.nl

Adres:
De Keukenwrap Company
Industrieweg 38
1521 NE Wormerveer

× Whatsapp