Bekijk interieurfolies uit de BODAQ collectie.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

jos schrauwen
jos schrauwen
2022-12-16
Via via bij De wrapcompany terecht gekomen om te kijken naar mogelijkheden om onze (grote) keuken te laten wrappen en aanrechtblad met toebehoren te laten vervangen. Daarvan hebben we geen spijt! Wij zijn zeer blij met het eindresultaat maar ook met de hele werkwijze. De communicatie verliep prima. Vilmar geeft goede adviezen en licht verschillende mogelijkheden toe. Daarbij geeft hij je ook de tijd en ruimte om na te denken en plannen eventueel bij te stellen. Hij denkt mee en is geduldig. Het eindresultaat vinden we heel mooi: de keuken ziet er uit als nieuw en dat tegen een prima prijs kwaliteit verhouding: als we een nieuwe keuken hadden geplaatst dan hadden we het 5-voudige betaald voor dezelfde look en uitstraling. Als extra bonus: deze werkwijze is ook nog eens veel duurzamer dan het plaatsen van een nieuwe keuken!
harry vermeulen
harry vermeulen
2022-11-30
Vakkundig en zeer vriendelijk personeel, de keuken is binnen een dag helemaal af. De frontjes zijn vernieuwd, keurig! Onze keuken is weer als nieuw dankzij dit topbedrijf. We zijn heel tevreden! Harry en Karin Vermeulen
Helga Keizer
Helga Keizer
2022-11-26
Wij hebben onze keuken laten wrappen. Voorafgaande zijn we goed geholpen. Goede adviezen met daarbij een eerlijke mening. Ook bij het uitzoeken van de juiste handgrepen, staan ze je bij met het maken van de juiste keuze. Onze keuken is prachtig geworden. Goede service, snel contact, leveren kwaliteit en vriendelijke mensen. Het is een feestje om je keuken te laten wrappen door dit bedrijf. Super, wij hebben weer een keuken om trots op te zijn, dank jullie wel voor alle hulp en het prachtige werk wat jullie hebben geleverd. Groetjes Helga en David uit Alkmaar
Coco Opheij
Coco Opheij
2022-11-24
Zeer tevreden!
Mike Timmers
Mike Timmers
2022-11-13
Voor het wrappen van onze keuken heeft de Keukenwrap Company uitstekende service geleverd. Zeer responsief, denken actief mee en werken zeer nauwkeurig tijdens het wrappen van de keuken zelf. Zeer tevreden met het resultaat!
Sander Jos IJsselstijn
Sander Jos IJsselstijn
2022-10-26
Wij hebben onze keuken door De Keukenwrap Company laten wrappen en zijn zeer blij met het resultaat!! De communicatie verloopt snel, netjes en bedrijf komt afspraken na. De mogelijkheid werd geboden om een sample te ontvangen van het gewenste materiaal. Montage was binnen 1 dag volledig uitgevoerd. Keuken werd vervolgens weer netjes opgeruimd achter gelaten. Resultaat is super! Zeker een aanrader!
M. Vastenholt
M. Vastenholt
2022-10-22
Snelle reactie, goede service, goede prijs, vriendelijke mensen maar bovenal super mooi en strak werk! Ik ben er heel blij mee.
Eric Heeres
Eric Heeres
2022-09-27
Zonder zorgen je keuken door professioneel team laten wrappen binnen korte tijd kan bij dit bedrijf ! Echt waar voor je geld …en goed advies over schoonmaken en onderhoud van je gewrapte keuken.
jeannette welp
jeannette welp
2022-09-20
We wilden een nieuwe keuken aanschaffen omdat deze nogal gedateerd was. Bij toeval kwamen we in contact met de Keukenwrap Company. De monteurs hebben onze keuken in 1 dag omgetoverd tot een moderne en strakke keuken. Zeer tevreden over de service en professionaliteit. Onze keuken is als nieuw! Aanrader.
Sayonara Vliese
Sayonara Vliese
2022-09-17
Onwijs blij met het eindresultaat. De keuken is prachtig en ben er nu, 2 maanden later, nog steeds elke dag blij mee. Vilmar is professioneel, geduldig en dacht goed mee met ons over kleuren. Tijdens het wrappen zelf werkte de jongens zeer nauwkeurig en, ondanks de hitte, hard door.

Snel en direct contact?

Stuur ons een berichtje via whatsapp met jouw vraag en eventueel de foto's van jouw keuken! Zo kunnen we makkelijk schakelen en heb je snel antwoord op al jouw vragen.

Liever contact via de mail?

Stel je jouw vragen liever via de mail dan kun je ons eenvoudig bereiken via de onderstaande knop. Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie terug.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Antwoord op de meest gestelde vragen

Iedere keuken kan gewrapt worden. Wel zijn er wat punten die belangrijk zijn om te weten. Bijvoorbeeld, is de keuken geverfd? Heeft de originele fineerlaag schade of laat deze los? Het kan zijn dat jouw keuken daardoor iets meer aandacht nodig heeft dan gemiddeld of dat bepaalde elementen niet gewrapt kunnen worden. Voordat we aan jouw keuken beginnen nemen we alle belangrijke details door.

Op basis van alle benodigde informatie en foto’s van jouw keuken kunnen we al een prijs maken. De prijs van de keukenwrap varieert enorm en is afhankelijk van welke interieur folie je graag wilt en hoe groot de keuken is. Je hebt al een keukenwrap vanaf €900,00.

Zeker! Wij geven 6 jaar garantie op het materiaal en op de montage! 

Wij kunnen je zeker helpen bij het kiezen van de juiste nieuwe kleur voor jouw keuken. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wil je online alvast meer bekijken dan kan dat via onze “bekijk stalen” pagina of bij Interior Vinyl.

Op basis van alle benodigde informatie en foto’s van jouw keuken kunnen we al een prijs maken. De prijs van de keukenwrap varieert enorm en is afhankelijk van welke interieur folie je graag wilt en hoe groot de keuken is. Je hebt al een keukenwrap vanaf €900,00.

de keukenwrap company

WIJ WRAPPEN KEUKENS DOOR HEEL NEDERLAND

Copyright © 2020 De Keukenwrap Company
All Rights Reserved

Open: Maandag – Vrijdag
08:30 – 17:00

Telefoon:
085 – 5000 898
Email: info@dekeukenwrapcompany.nl

Adres:
De Keukenwrap Company
Kwadijk 14
1471 CA Kwadijk

× Whatsapp