Keuken wrappen Hilversum.

Jouw keuken laten wrappen in Hilversum? Bij de Keukenwrap Company ben je aan het goede adres voor een keukenwrap in Hilversum of omgeving. Wij wrappen keukens door heel Nederland! Een keukenwrap is dé oplossing om jouw huis en interieur weer een nieuwe uitstraling te geven. En dat op een eenvoudige en relatief goedkope manier! Geen gedoe met teveel rommel in huis of dagenlang verbouwing. Klaar in één dag!

Onze monteurs hebben jarenlang ervaring in de keukenwrap branche.  Daarom durven wij te zeggen dat we de beste kwaliteit en service kunnen leveren op het gebied van keuken wrappen in Hilversum.

 

Meer dan 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in de folie industrie durven wij te beloven dat je aan het juiste adres bent voor jouw keukenwrap.

Hoogste kwaliteit & garantie

Wij werken alleen met de allerbeste vakmensen en de allerbeste interieur folies. Zo kunnen wij jou ook de allerbeste garantie condities aanbieden.

Klaar in 1 dag!

Wij plannen onze vakmensen zo in dat er genoeg handen aanwezig zijn zodat jouw keuken in 1 dag klaar is.

Snel en direct contact?

Stuur ons een berichtje via whatsapp met jouw vraag en eventueel de foto's van jouw keuken! Zo kunnen we makkelijk schakelen en heb je snel antwoord op al jouw vragen.

Liever contact via de mail?

Stel je jouw vragen liever via de mail dan kun je ons eenvoudig bereiken via de onderstaande knop. Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie terug.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Antwoord op de meest gestelde vragen

Iedere keuken kan gewrapt worden. Wel zijn er wat punten die belangrijk zijn om te weten. Bijvoorbeeld, is de keuken geverfd? Heeft de originele fineerlaag schade of laat deze los? Het kan zijn dat jouw keuken daardoor iets meer aandacht nodig heeft dan gemiddeld of dat bepaalde elementen niet gewrapt kunnen worden. Voordat we aan jouw keuken beginnen nemen we alle belangrijke details door.

Op basis van alle benodigde informatie en foto’s van jouw keuken kunnen we al een prijs maken. De prijs van de keukenwrap varieert enorm en is afhankelijk van welke interieur folie je graag wilt en hoe groot de keuken is. Je hebt al een keukenwrap vanaf €900,00.

Zeker! Wij geven 6 jaar garantie op het materiaal en op de montage! 

Wij kunnen je zeker helpen bij het kiezen van de juiste nieuwe kleur voor jouw keuken. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wil je online alvast meer bekijken dan kan dat via onze “bekijk stalen” pagina of bij Interior Vinyl.

Op basis van alle benodigde informatie en foto’s van jouw keuken kunnen we al een prijs maken. De prijs van de keukenwrap varieert enorm en is afhankelijk van welke interieur folie je graag wilt en hoe groot de keuken is. Je hebt al een keukenwrap vanaf €900,00.

de keukenwrap company

WIJ WRAPPEN KEUKENS DOOR HEEL NEDERLAND

Copyright © 2020 De Keukenwrap Company
All Rights Reserved


Openingstijden:

Maandag – Vrijdag
08:30 – 17:00

Showroom op afspraak.

Telefoon:
085 – 5000 898
Email: info@dekeukenwrapcompany.nl

Kantoor:
De Keukenwrap Company
Industrieweg 38
1521 NE Wormerveer

× Whatsapp